Oprindeligt er jeg shippinguddannet, men har i min karriere primært arbejdet i mediebranchen, indtil jeg tog beslutningen om at ændre kurs. Det gjorde jeg, fordi det føltes rigtigt, men det krævede mod. I dag ved jeg, at det var det eneste rigtige at gøre – at jeg tog beslutningen om at følge mit hjerte! I dag arbejder jeg som certificeret coach i mit eget regi og har i mange år beskæftiget mig med at støtte mennesker i proces.

Før jeg tog beslutningen om at gå andre veje rent arbejdsmæssigt, var min hverdag præget af indre uro og indre konflikter. Jeg var rigtig ked af det over en længere periode og oplevede en indre stress. I dag forstår jeg hvorfor; en af årsagerne var bl.a., at jeg ikke var bevidst om mine egne værdier, og jeg havde derfor heller ikke defineret dem. Det, som var væsentligt for mig, havde jeg endnu ikke opdaget! Det gjaldt både privat og i mit arbejdsliv. Derfor træf jeg et valg, som ændrede mit liv.

Jeg sagde mit gode job op og startede på en coachinguddannelse hos Manning Inspire, som åbnede mine øjne for mange nye perspektiver i mit liv. Siden hen er min verden kun blevet større, og jeg har til stadighed fornøjelsen af at møde nye og spændende mennesker, som bidrager til min faglige og personlige udvikling.

erDe valg, som jeg træffer i dag, er bevidste valg. Autenticitet og det at være ærlig og troværdig er vigtige faktorer i mit liv. Jeg lever mit liv, hvor jeg tager udgangspunkt i den, jeg er, og ikke den jeg tror, andre ønsker, jeg skal være. For mig er det en tilstand, som bidrager til udvikling, og som samtidig giver mig mulighed for at udleve min drømme.

Jeg ved at arbejdet med andre mennesker, er det helt rigtige for mig. Jeg har en oprigtig interesse i mennesker, og det giver så meget mening for mig at coache og motivere og dermed støtte mine klienter i at opnå de positive oplevelser og den livsglæde, vi alle fortjener!

Bonusinfo

Mit primære fokus er nu at drive HeartCore Coaching.

Derudover er jeg heldig at være en del af Allerød Ungdomskole, hvor jeg underviser i de fag, som handler om personlig udvikling.

Jeg har i de seneste 12 år været tilknyttet private virksomheder med opgaver som undervisning, karriererådgivning og coaching. 

Jeg har afholdt mange coachende og motiverende samtaler med mange forskellige slags mennesker. Jeg møder mennesker ligeværdigt og i øjenhøjde. 

Jeg er fraskilt. Gift igen. Min mand, Michael, og jeg nyder godt af vores store og dejlige sammenbragte familie med dine, mine og vores børn – seks i alt – i alderen fra 12 til 28 år.

Mission

At give mennesker mulighed for at leve et liv uden følelsesmæssig smerte og i kærlig harmoni med sig selv, sin familie og sine omgivelser

Vision

???

Værdier

Scroll til toppen